GibSea 51 е флагманът на туристическата ветроходна линия на Dufour. Яхтата предлага най-доброто от всички иновативни и разумно проектирани вътрешни и външни пространства, създадени да отговорят на изискванията на тези ветроходци, които винаги търсят повече пространство и комфорт.

GibSea 51 е първата петдесет футова яхта, която може да предложи 5 двойни кабини и 5 самостоятелни сервизни помещения към тях. Това я прави напълно подходяща за настаняване, както на семейства, решили да прекарат лятната си отпуска „в морето – под небето“ и далеч от градския шум, така и на приятелски групи, търсещи във ветроходсквото удивителното съчетание между адреналина и природата.

Разположението вътре в яхтата е много добре обмислено за постигане едновременно както на уединение в отделните каюти, така и на социално общуване в огромното за една ветроходна яхта салонно пространство. Каютите за пасажерите – две двойни кърмови и две двойни предни, са така разположени, че да позволяват обособяването в средата на яхтата на изключително практичен и просторен салон с голяма маса за 8-10 човека, около която вечер могат да се съберат всички за хранене и веселие. Галюнът е също в обсега на салона и разполага с всички удобства за приготовляването на пълноценна топла храна.

GibSea 51 разполага с оптимално решение и за екипажа – за работа и почивка, така че да не се пречи на уединението и удоволствието на пасажерите. Петата самостоятелна каюта със собствен санитарен възел е разположена в най-предния отсег на носа на яхтата и разполага със самостоятелен достъп през палубата. Щурманската маса се намира на гърба на камбуза и там е разположено контролното табло, УКВ радиото, стерео уредбата със CD и картографът за навигация, така, че да е удобно за достъп и същевременно да не заема много от мястото в салона.

Палубата на GibSea 51 също предоставя уникално съчетание между технически възможности за екипажа за удобно управление, и същевремено осигурява места за почивка и свободно придвижване на пасажерите и екипажа. Широките странични палуби и носът тип Делфин са прекрасно място за припичане на слънце и за наслаждаване на прекрасната морска шир около яхтата. Кокпитът е една от най-важните и прекрасни точки на яхтата. Дизайнът с двоен щурвал позволява свободно придвижване от мястото за къпане на кърмата до удобното сядане около масата в кокпита.

Създадена, както за дневни разходки и едноседмични почивки в близост до брега, GibSea 51 е подходяща и за предприемане на круизни плавания и регати. Разполага с четири танка, осигуряващи 950 литра чиста сладка вода, слънчеви панели, осигуряващи енергийна автономност на яхтата, два танка за 500 литра дизелово гориво и вътрешна вместимост на плитовете за зареждане с питейна вода и провизии.

Със своето семейство или с приятелите си ще оцените предимствата, пространството и комфорта, докато откривате удоволствията от плаването на много безопасната и удобна яхта GibSea 51.

Вид яхта: Sailing Cruiser
Производител: Dufour
Модел: Dufour Gib’Sea 51
Година: 2003
Дължина: 15.60 m

Скорост: 7 kn
Шкипер: 1
Брой на екипажа: 2
Гости: 8
Каюти: 5

  • Двигател VOLVO PENTA – 57.4Kw (78 Hp)
  • Резервоари за гориво – 2 бр. – 500 l
  • Резервоари за вода – 4 бр. – 980 l
  • Бойлер – 75 l
  • Слънчеви панели – 2бр. – 300W
  • Готварска печка с фурна

Галерия

Видео

Тел. номер: +359 878 64 6666
Show